Míli přátelé, stoupenci/ nadšenci, hráči a rodiče oddílu házené na Astře. Máme za sebou první měsíc nové soutěžní sezóny 2023/2024. Pojďte si připomenout, co se dělo v naší mini fotoreportáži.

 

Jsme sportovní oddíl rodinného typu (jak s oblibou říkám Já Pavla J.) a těší nás, že ve svých řadách máme inspirativní hráčky, které i přes svůj věk, u žen se zdvořilostně nezmiňuje ročník, stále předávají svoje zkušenosti a v případě Jany, brankářky týmu žen B i pozitivní energii, proto nám bylo ctí ji za celý oddíl popřát hned ze začátku září ke kulatým narozeninám!

 

 

 

 

Nemalá sláva se odehrála hned první zářijovou neděli, kdy v rámci Dne Astry bylo oficiálně otevřeno třetí hřiště, které dostalo nový kabát v podobě tartanu. Trénuje se nám na něm opravdu skvěle! Hřiště si užilo vytíženost, svůj pohárový zápas odehrálo družstvo žen A hned v ten den dopoledne.

 

 

 

 

 

 

 

Naše týmy mladších i starších žákyň si odbyly premiéru ve svých soutěží Pražského přeboru. Mladší žákyně, které letos v soutěži postavily dva týmy si měly možnost zahrát na domácí půdě a počasí jim přálo!

 

 

 

 

Svoji premiéru na trenérské lavičce si na turnaji v pražské soutěži házené 4+1 odbyla naše posila Monika „Gumča“, naši nejmenší se jí odměnili bojovným výkonem s pohlednými akcemi. Jen tak dál!

 

 

 

 

 

 

Daří se i naším dorostenkám, které mají dočasné působiště na Sokole Vršovice. Byli jsme se podívat na jejich trénink a holky s týmem hezky šlapou a na výsledcích je to znát.

 

Ženy B mají za sebou úspěšně zvládnuté pražské derby se Sokolem Vršovice, bohužel foto nedodaly.

Naše ženy A zatím v září nezaznamenaly žádné vítězné utkání, těšíme se, že v říjnu budeme moci připojit jednu oslavnou týmovku.

Hezký podzim a přijďte naše týmy podpořit na některé z akcí!